Rørleggertjenester

Se våre tjenester

Rørleggertjenester i Stavanger

Har du behov for en rørlegger i Stavanger? Vi er en aktør som vil gjøre vårt ytterste for at du skal vente kortest mulig før skaden eller prosjektet blir utbedret. Vi er alltid hos deg til avtalt tid, og tilbyr også utrykning hele døgnet dersom det gjelder akutte situasjoner.
Kort responstid

Kort responstid

rørlegger stavanger

Gratis befaring

rørlegger stavanger

Konkurransedyktige priser

rørlegger stavanger

Prosjektleder

24t

Døgnvakt 24/7

Vi er sentral godkjent! Dette er en kvalitetsordning hvor kvalifikasjoner blir vurdert mot kravene i byggesaksforskriften. En sentral godkjenning bekrefter vår kompetanse innen faget.

Under finner du en oversikt over vanlige arbeidsoppgaver for rørleggerne i vår bedrift. Kjenner du deg igjen i noen av disse er det bare å ta kontakt så kommer vi fortere enn du aner!

rørlegger stavanger

Oppussing /rehabilitering og nybygg av bad

Velger du RM VVS som din rørelegger i større prosjekter, tar vi gjerne en prosjektlederrolle. Ved slike oppdrag er det ofte flere faggrupper involvert, og dette kan føre til flere kontaktpersoner å forholde seg til. I samarbeid med andre fagrupper som elektrikere, tømrere og murere tilbyr vi komplette løsninger for baderom. Vi tar rollen som bindeleddet mellom deg og alle fagruppene, slik at det blir færre personer for deg å holde kontakten med. Høres ikke dette enkelt ut? Ta gjerne kontakt med oss for gratis befaring! Noe du lurer på? Se våre ofte stilte spørsmål

rørlegger stavanger

Vannlekkasje

Vannlekkasjer er et av de vanligste problemene en rørlegger må fikse. Oppstår det en lekkasje, er det helt essensielt å være raskt på plass. Er uhellet ute, spiller det ingen rolle når på døgnet skaden oppstår. I akutte situasjoner som dette er vi i bilen på vei til deg i løpet av minutter.  Ring oss gjerne på vår vakttelefon, som er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

rørlegger stavanger

Varmepumper

Vi finner riktig varmepumpe for deg, og tar oss også av montering. Varmepumper er en meget kostnadbesparende måte å regulere temperatur i norske hjem. Man kan potensielt sett senke kostnadene med hele 40% gjennom denne type oppvarming. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om varmepumpe, og et innblikk i dine muligheter for å skaffe deg dette produktet.

rørlegger stavanger

Nybygg

Om du skal bygge nytt, er det massevis av rør som må installeres. Dette gjelder både i enkeltstående rom som for eksempel badet, men også om man skal bygge en helt ny bolig. Vi står for rørinstallasjoner ved  diverse nybygg, og garanterer deg et resultat av høyeste kvalitet.

rørlegger stavanger

Tette rør

Tette rør og avløp er en meget vanlig problemstilling for oss. Det er lett for fett, smuss eller andre ting å samle seg i rørene, som gjør gjennomstrømninger begrenset eller helt lukket. Vi har alt av utstyr som er nødvendig for raskt og enkelt å åpne rørene igjen Kontakt oss dersom dine rør er tette.

rørlegger stavanger

Frosne rør

Frosne rør et problem det hoper seg opp når vinteren er i anmarsj og gradestokken begynner å vise minusgrader. Et kjerringråd ved frosne rør er å prøve å varme det opp med hårføner, men dette er dessverre ofte fånyttes. Det anbefales å tilkalle en profesjonell rørlegger for å tine opp rørene igjen, og få dem tilbake til normal funksjon.

rørlegger stavanger

Gamle rør

Å skifte ut gamle rør er blant de mest vanlige oppdragene for en rørlegger. Jo eldre rørene er, jo større er risikoen for at disse sprekker eller blir ødelagt. Dette vil igjen potensielt føre til store ødeleggelser som kan vise seg å bli meget kostbare, dersom en lekkasje skulle oppstå. Spesielt i eldre hus og boliger anbefales det regelmessig å få diagnostisert rørene. Om du ønsker en sjekk av tilstanden på dine rør, ta gjerne kontakt med oss.

rørlegger stavanger

Varmtvannsbereder

En varmtvannsbereder har lang levetid, og gir deg en stabil temperatur på varmtvannet. Behovet for varmtvann, og derav størrelsen på varmtvannsberederen, avhenger av vannforbruket i husstanden. Vi vet hvilken varmtvannsbereder som passer ditt formål. Ta kontakt, så finner vi løsningen. Noe du lurer på? Se våre ofte stilte spørsmål

Kontakt oss