Hvem er RM VVS?

RM VVS er en rørleggerbedrift som holder til på Buøy utenfor Stavanger. Vi utfører tjenester i både Stavanger- og Sandnes-regionen. Vi er en forholdsvis ung bedrift med tre ansatte, som ble startet tilbake i 2016. På kort tid har vi derimot rukket å opparbeide oss en god mengde med fornøyde og tilbakevennende kunder, noe som virkelig gir oss en indikasjon på at vi gjør noe riktig.

Vi har store forhåpninger om å vokse oss større som bedrift i årene som kommer. Vi vet at gode tilbakemeldinger og anbefalinger fra tidligere kunder til kjente og kjære er en viktig faktor for å bli valgt ved fremtidig oppdrag.  Det er derfor vi legger vår sjel i hvert eneste oppdrag, uansett størrelse. Hver og en av våre kunder skal føle at de blir ivaretatt og opplever stor grad av personlig service.

Som rørleggere vet vi at problemer med rør og avløp ofte er en meget tidssensitiv situasjon å få utbedret. Vi tilbyr derfor døgnvakt, hvor du kan ringe oss uavhengig av tid på døgnet. Vi er på plass midt på mørkeste natta om det er behov for det.

Er det noe du lurer på, ser vi frem til å høre fra deg!

rørlegger stavanger

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Å pusse opp badet kan fort bli en kostbar oppgradering av eiendommen din. Vi i RM VVS kommer hjem til deg og hjelper deg på veien videre. Våre dyktige fagfolk er eksperter i deres fagfelt og vi hjelper deg med å få det badet du har lyst på og har råd til. Vi strekker oss for at du skal bli fornøyd med sluttproduktet og at dette ikke skal bli mer kostbart enn hva det behøver.

Det er mange ulike måter å skjule vaskemaskinen på badet. Enten med en vegg eller med dører. Det avhenger i stor grad av størrelsen på badet. Vi hjelper deg gjerne! En av våre fagfolk kan komme å se på badet for å gi en best mulig vurdering av løsning.

Kostnaden avhenger av ulike faktorer, men på ett enkelt serviceoppdrag vil det koste fra 2500,- pluss timer og servicebil. Er det på kveldstid, i helger eller på helligdager kommer også utrykningsgebyr samt overtid.

En varmtvannsbereder vil holde alt fra 10-20 år. Dette avhenger av hvor den står og hvilket grunnvann som blir brukt (mye eller lite kalk i vannet). På plasser med bunnvann eller brønn vil ikke varmtvannsberedere var like lenge som hvis det kommer fra kommunalt vann.

På ett vanlig serviceoppdrag ligger prisen på en rørlegger her hos RM VVS AS på kr 937,50 per time. Dette gjelder fra klokken 07.00 til 15.00. Etter dette kommer overtidstillegg.

A

Å pusse opp badet kan fort bli en kostbar oppgradering av eiendommen din. Vi i RM VVS kommer hjem til deg og hjelper deg på veien videre. Våre dyktige fagfolk er eksperter i deres fagfelt og vi hjelper deg med å få det badet du har lyst på og har råd til. Vi strekker oss for at du skal bli fornøyd med sluttproduktet og at dette ikke skal bli mer kostbart enn hva det behøver.

For å fikse tett sluk i dusjen må sluket gjøres rent. Det finnes ulike sluker og dusjløsninger. Har du ett kabinett, må sluken på kabinettet gjøres rent ofte og kabinettet bør trekkes ut fra veggen for å rengjøre under sluken. Om dette ikke hjelper, ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Ved en vannlekkasje bør det tas kontakt med en rørlegger. I mange tilfeller kan skadene bli ganske store og det trekkes ofte inn forsikringsselskap.

Er det ett helt vanlig kjøleskap fikses dette med en rengjøring av kjøleskap og avfuktingslist. Er det er kjøleskap med mulighet for å tappe vann og isbiter, anbefaler vi å snakke med en rørlegger.

Under er det en s-lås som må rengjøres med jevne mellomrom (samler ofte hår, såperester, fett mm). Vi anbefaler å unngå matrester og fett i vasken for å forhindre at det tetter seg. Vi anbefaler å rense s-låsen, ta bilde før du demonterer for å være sikker på at du setter alt riktig tilbake. Rengjør de ulike delene med varmt vann og såpe. Husk å sette på plass de sorte pakningene for å unngå at det lekker. Du kan også ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!