Hvem er RM VVS?

RM VVS er en rørleggerbedrift som holder til på Buøy utenfor Stavanger. Vi utfører tjenester i både Stavanger- og Sandnes-regionen. Vi er en forholdsvis ung bedrift med tre ansatte, som ble startet tilbake i 2016. På kort tid har vi derimot rukket å opparbeide oss en god mengde med fornøyde og tilbakevennende kunder, noe som virkelig gir oss en indikasjon på at vi gjør noe riktig.

Vi har store forhåpninger om å vokse oss større som bedrift i årene som kommer. Vi vet at gode tilbakemeldinger og anbefalinger fra tidligere kunder til kjente og kjære er en viktig faktor for å bli valgt ved fremtidig oppdrag.  Det er derfor vi legger vår sjel i hvert eneste oppdrag, uansett størrelse. Hver og en av våre kunder skal føle at de blir ivaretatt og opplever stor grad av personlig service.

Som rørleggere vet vi at problemer med rør og avløp ofte er en meget tidssensitiv situasjon å få utbedret. Vi tilbyr derfor døgnvakt, hvor du kan ringe oss uavhengig av tid på døgnet. Vi er på plass midt på mørkeste natta om det er behov for det.

Er det noe du lurer på, ser vi frem til å høre fra deg!

rørlegger stavanger